Verhuur

alles voor uw feesten en partijen

Horeca Occasion Center verhuurt ook alles voor uw feesten en partijen

Wij verhuren praktisch alles om uw feest tot een succes te maken.

Ons ruime assortiment bestaat o.a. uit verschillende soorten meubilair. Tafels, stoelen, koffieapparatuur, kopjes, glazen, bekers, bestek, potten en pannen, keukengerei. Noem maar op.

In ons assortiment hebben wij verschillende soorten meubilair voor u. Zo hebben wij onder andere verschillende soorten klapstoelen, kuipstoelen, terrasstoelen, barkrukken en dinertafels. Voor een compleet en actueel overzicht van ons volledige assortiment verwijzen we u graag naar onze website en neem contact met ons op.

U zult dan zien wij niet alleen uw partner zijn voor tafel en stoelen verhuur alleen. Wij helpen u namelijk graag met de volledige aankleding van uw evenement. Wanneer u ons inschakelt, dan bent u ervan verzekerd dat alles tot in de puntjes geregeld zal zijn. Het is namelijk ons streven om uw evenement zo compleet mogelijk te maken. En dat gaat verder dan tafel en stoelen verhuur alleen. Voor tafel en stoelen verhuur voor meerdere dagen kunt u ook bij ons terecht. In dergelijke gevallen betaalt u bij ons een aangepast tarief.

Horeca Occasion Center

Jarmuiden 34, 1046 AD AMSTERDAM

+31-6-43497639

+31-20-2213981

info@horeca-occasion.nl